MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fullt Kaos

2014-12-22

Tänkte väll inte alls igentligen när jag glad i hågen åkte iväg för att hämta min Wisky på bolaget, var rätt skapligt iväg så tänke att jag skulle handla lite i olika butiker. Strosa runt lite o äta något gott till lunch.

På Citygross var det förvisso något mera folk en jag trott. Jobbar ingen? Handlingen gick endå odramatiskt till väga.

På Coops parkering däremot var det fullt Kaos. Stressade människor som gjorde nästan vad som helst med sina fordon som vapen för att komma ut eller in eller överhuvudtaget få en plats att parkera. Valde med flit att parkera en bit bort i ytterområdet, det var lite knök att komma dit men ansåg att det skulle bli enklare att komma ut.

På Systembolaget var det lugnt så kände direkt att den planerade besöket på Coop fick vänta till en annan dag. Hämtade mina Mackmyra, köpte några öl och sen fick det va. Hade planerat att besöka willys och Ica, men NÄ. Ställde min bolagsvagn till någon som kanske blev glad åt en femma och tog  snabbaste vägen ut från shoppingträsket o sen hem istället. Jag ostressad och lugn men många järnblödningar blev det nog denna dag, i morgon är det lönedag så då blir det sju resor värre. Då ska jag vara hemma och trilla köttbullar.

En försenad lunch bestående av Sushi blev det på stan istället med en vän. Nu snart stundar en skiva nygriljerad skinka på hårt bröd och en skvätt nyhämtad tioåring.

Förkylningen något bättre idag.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)