MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Fyrkantiga Ögon

2014-12-17

3 dagar tar det för en van NCSI tittare att braka sig igenom en säsong, men då är det en period av hyffsat intensivt tittande med paus för endast det viktigaste i livet. Brukar normalt göra så, först intensivt tittande för att sedan låta säsongen  vila några månader för att sedan påt  igen, och då är det dax för lite djupgående analyser. Ny säsong brukar normalt kollas igenom 2-3 gånger innan en ny kommer med posten.

Säsong 11 var av helt godkänd sort, nyfiken hur man hade hanterat förlust (inte död dock) av en älskad skådespelare och karraktär som rätt plötsligt lämnade serien. Hade kollat  brottstycken på tv 3 men visste inte något igentligen. Konstaterar att man lyckats bra och anser att ersättaren ger lite mera tyngd åt serien, inför lite mera komik och sprallighet efter den rätt sömniga och jo lite trista säsong 10. 

Avslutningen av säsongen ett bra avsnitt för den invigde, men skapar inte alls lika stort sug för nästa säsong som brukligt. Ser dock fram mot 12 som nu rullar i USA.

Det hyffsat glada humöret fick sig en törn för några timmar sedan då en oerhört töntig och smått med orden klumpig representant för telia ringde på dörren. Tydligen har föreningen bestämt att det analoga tv,n helt och fullt ska ersättas med digital och har fått för mig att det innebär stopp för gratisutbudet och kostnader ökar. Har dessutom fått för mig att jag måste köpa ny tv vilket irriterar mig mer en något annat.

Tänker spontant att skita i allt och inte ha någon tv, men det lär inte funka, tittar inte så där jättemycket på tv. Men skulle nog inte klara mig helt utan. Hursom tar det nog ett tag så hinner kanske fixa det där endå innan det blir ett måste, får se hur det blir.

Klumpigt gjort tycker jag av både föreningen som nog borde ha informerat via brev att det här va på G och av Telia som skickar sin märkligaste medarbetare.

Sitter efter en god middag med en Sotholmen lagrad på mackmyra fat och läntar redan ny till wiskyvarianten som jag har del i fat på, 5 år får jag dock vänta. Väntar också på den 10 åriga, även där ser det mörkt ut med njut detta år.

Ikväll tittas det på Efterlyst efter att läst att serien inte kommer tillbaka i nuvarande form, trist då det är ett bra program som tyvärr tappade totalt stinget då först Proffessor GW lämnade skutan och sen Hasse Aro. Behövs säkert ett omtag men lite trist är det.

I morgon ska jag gå på stan, göra det sista klappinköpen på Lördag är det Julbord och på Måndag bär det av till Citygross för att bla köpa köttfärs till julköttbullarna.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)