MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Kommer Tomten!

2014-12-14

En ny vecka och den sista att hoppas på för att om möjligen få min låda tio årig Mackmyra i år .Hoppas att Bästisens alla braigaste tomtenissar arbetar sig blåa för att alla som inte riktigt gjorde som man skulle ändå ska få en mysjul med findricka.

Ett paket är på väg från Homeenter, hoppas det är säsong 11 av favvoserien NCSI. Måste ju ha något nytt att syssla med nästa vecka när musikhjälpen är slut. Om inte annat behövs väll lyan pråla till sig innan julruchen, så saker finns att göra. Men att kolla NCSI så ögona blör är skojigare en att städa, det är fråga om prioritering som mamma säger.

Var hos en kompis igår. Janssons frästelse och öl både på längden o tvären tills arla morgonstund. Vännen som normalt brukar bli gäspig efter Bollibompa höll ångan upp pigg och rask. En trevlig stund med god vän o bra mat piggar alltid upp, lite trist att sånt händer lite för sällan. Men nu ses vi snart igen då vi både firar jul och  nyår tillsammans. På nyåret ser det dessutom ut som om vi blir 3 till middag, kul som omväxling.

Slödag idag och middagen fick Spicy Hot stå för Tigerräkor grönsaker och Ris. Här blir man aldrig besviken. Innan hade jag varit på stan och köpt bubbelplast. Tummat på några tomtar i form av salt/pepparkar, kanske jag köper till mamma i julklapp.

Men nu ser det ut som om det är Hamilton på burken.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)