MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ge oss pengar tillbaka!!!

2014-12-12

Ropen från teliakunder skalla kompensation åt oss alla!!!

Vi/jag som teliakund(er) har några dagar nu brabbats av hård härdsmälta,vårat internet har understundom legat helt nere. Ledsna och övergivna har vi istället för Aftonbladet på nätet musikhjälpen på svt Flow och Facebook fått (hua) titta på tv umgås med nära o kära eller gå ut med soporna.

Tydligen är det någon skum hackergrupp från ryssland stressbombat en av Telias kunder och det har fått till följd att hela Telias internetverksamhet har havererat. Shit happens. Men man kan faktiskt tycka att ett så stort företag som telia borde redan innan ha kapacitet o teknik för att liksom föra bort överflödig och  illasinnat trafik likt en åskledare så det inte drabbar alla. Så är det inte och vi/jag har drabbats. För min del är det inte så jobbigt, men visst. Lite gnälligt i lägret blir det ju när internetet inte funkar.

Förstår Telia att ni inte kan ge mig pengar tillbaka och det begär jag inte. Men det vore fint om ni skickar en Samsung Alpha och en sån där tjusig högtalare som era mobilkunder får. Då är jag nöjd, jag menar är ju endå en rätt bra kund. Puss och kram telia/ Joachim.

En lång promenad i solskenet har det blivit idag, funderat på julklappar  och hur det skulle va Sverigejulälskare som jag är att fira jul utomlands. Skulle det vara trist och träligt eller  aldeles underbart? Troligen en fråga jag aldrig får svar på.

Nu så smuttas det drink och det är musikhjälpen i bakrunden, en trivsam Fredag. I morgon stundar en liten förjul hos en vän med öl o Jansson. Ska bli trevligt.

Tankar om att börja träna igen och mera tatueringar, får se vad som händer först. Kanske konkurs?

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)