MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Grått o Mulet

2014-12-10

Regn både ute och i sinnet denna dag. Dagar då humöret varit stabilt och sinnet rätt harmoniskt  har det varit nu några dagar. Idag däremot har det  dalat neråt. Utan att kunna gå ut och utföra planerade ärenden har jag istället med musikhjälpen i bakrunden från datorn pysslat plockat o diskat, men också tänkt. Hur det skulle ha varit om det hade varit annorlunda med livet jobb o annat. Ja en fråga jag rätt ofta ställer mig. Försöker undvika sånna tankar, eskalerar lätt när jag är ensam. Idag har inte ens internetuppkopplingen varit på humör, och det smittar av sig till husse kan jag säge.

Kom just på att det är nobeldagen idag så ikväll blir det att kolla på kungligheter och annat känt folk när dom mumsar på god mat o dansar sina lurviga. Brukar pigga upp mig lite av någon anledning.

Och nu är det 50 sidor kvar tills livshistorien är klar för finjustering och rättstavning. Ljuset i tunneln eller så blir den aldrig klar trots allt.

Med livet finns det alltid en mening, tyvärr vet man aldrig riktigt vad utan bäst är att flyta på, hänga sig kvar och kolla vart åt det bär.

Kramar om alla som upplever en liten uppförssvacka denna dag

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)