MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Om en trivsam helg

2014-12-07

I Fredags var jag på julölsmingel, en massa mer eller mindre juliga  öl provades under trevliga former. Vin källaren under Knäppingsborg är vacker och arrangemanget gav mersmak.

I Lördags fick jag besök av en vän, vi drack öl fram till småtimmarna en trevlig kväll men dagen har varit seg. Åldern tar ut sin rätt och det känns i kropp o knopp att jag inte är 20 längre.

I helgen blev jag också återigen med på ett fat från Mackmyra. Denna gång blir det wisky som lagrats i tunna där det lagrats öl från Nynäshamns Ångbryggeri. Nu återstår att pengar byter ägare och att kontrakt skrivs. Sen är det 5 års väntan innan man kan njuta. Ölet smakade jag på redan under Öl och Wisky mässan på Nacka Strand och blev sugen, i Fredags lyckades jag få hem några stycken från bolaget. Där köpte jag även under viss vånda en flaska Mackmyra Iskristall. Väntar dessutom på mina 10 åringar som förhoppningsvis kommer snart. Av allt shoppande blir iunnehållet i plånbok och konton tunna men sinnet glatt. 

Diska eller skita i det o istället mysa med chips och must framför tv,n är nu frågan. Men först ska jag värma upp min lite burriga kropp med ett härligt bad.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)