MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Rekord

2014-12-02

Scannade igenom alla län på AMS hemsida och det blev totalt 6 jobbansökningar till arbetsgivare runt om i Sverige, lite av ett rekord! Blir inget av något men är rätt så uttråkad just nu att jag gör vad som helst för ett jobb känns det som. Tyvärr kanske mina ansträngningar gör att arbetet får ske någon annan stans en där jag bor och trivs, men har  tänkt rätt mycket på det och tanken är att ha jobb en inget alls, spelar inget roll vart. Det kan säkert ändras om jag får ett trist jobb i någon håla där jag inte känner någon.

Jobbigt är det att behöva söka jobb på annan ort för att sen bli dissad av arbetsgivaren för att jag bor på annan ort, svårt som fan att i sitt personliga brev förmedela att just jag är den arbetsgivaren söker. Och det spelar igentligen ingen roll vart jobbet är, lika svårt. Har varit på interjuver,  Kanske vill jag för mycket så mina speciella egenskaper inte kommer fram riktigt. Jaja Nu har jag i alla fall 300 nya dagar att vara arbetslös på, sitter inte i någon sjunkande båt en på en stund.

Diskat och varit på Mediamarkt, suktat på tvapparater och skjutsat en vän som köpte billiga mobiler och högtalare till sin dator.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)