MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tankar om BråvallaFestivalen 2015

2014-11-29

Robbie Wiliams skapade inte några större känslor att ödsla pengar på biljett till nästa års festival. Kent slängdes fram o Njae, handen på hjärtat är ingen större fan av dom häller. 

Tidigare år har det varit självklart med en biljett, men inte i år. Men ljusglimtar o guldkorn finns förstås redan. Arch Enemy och Sabaton och så förstås punkhjältarna i KSMB som återförenas för en spelning.

Idag kunde man stå nere på stan o köa för en biljett, det gjorde jag inte förra året och gör det rakt inte idag. Men trots skepsism över biljett till nästa år blir det förmodligen ett inköp. Känns lite för kult med KSMB för att missa.. Jaja vi får se när hjärnans olika instanser har grubblat färdigt.

Har inget att jämföra med men tycker Bråvalla har en djäkligt bra festival. Förra året en väldans massa regn. Nästa år (om jag går) vill jag att det ska vara årets 3 soligaste o varmaste dagar på 47 år, det har vi besökare o arrangören förtjänat.

Visst saker o ting är inget vidare. 3,s mobilteckning tex. Förra året hade man lyxat till det med att sätta upp 2 toaborstar på något tak i närheten. Men det räckte inte riktigt enda fram. Telia hade 2 gigantiska master mitt i området, inte heller det räckte riktigt när 50 tusen skulle ringa hem  samtidigt och berätta att  dom mådde bra efter blixtnedslaget . men med en teliamobil gick det i alla fall hjälpligt att nå fram och göra sig nådd.

 Sittplatser och toamöjligheterna finns och blir flera med åren. Men bäst förstås är att det är nära hem och att en så stor händelse är i Norrköping, det behöver min lilla stad.

 

Antal kommentarer: 1

2014-11-29 11:34:08

Blir nog festival väder iår också med så på med stövlarna bara :-)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)