MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Där gick sista Colan

2014-11-18

Hade en Coca Cola i kylen, den avnjöts till middagen. Nu har jag tänkt att det ska vara bra ett tag, med både läsk och sötsaker faktiskt. I allafall fram till helgen då blir det nog lite annat men . Ingen Cola o inget godis. Kanske gör det inte ett skit skillnad men tanken är god och så får jag se vad som händer med magfettet. Åldern o gott gör en fet, åldern kan jag knappast göra åt. Det feta kan jag i alla fall försöka.

Motion säger alla. Man måste motionera OCKSÅ! Jo men fasen va trist det är att göra det själv. Promenerar o funderar lite på det där med simning. Så får jag o trinda maggen se vad som händer.

I morse vaknade jag av en väldans rasp i halsen Ont o elände. Nu har jag korkat i mig lite wiskey och halsen o humöret är på topp! Tanken är att jag ska till Kvarsebo i helgen, hoppas att jag kan bota o mota en ev förkylning. Eller så får jag åka dit klä av mig naken rulla mig först i sågspån o lägga mig på gräset i motvind med en höna i munnen, enligt ett gammalt recept ska det tydligen vara det bästa  mot allt mellan harmynta o pest.

Tvättar och inatt får jag ligga...Mellan nytvättade lakan. Livet är rätt okej endå.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)