MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tröttisdag

2014-11-09

Fredagen började med Norgeinfo på AF. Lite sugen att jobba där finns. Men krångligt och dyrt att bara få till en början med avgifter och regler.

Sen blev det ett besök hos Norrköpings bryggeri, kompisen skulle köpa mera glas till sitt ölmöte nästa vecka.

Blev sedan öl från Linköping på Bishop Arms, en tjocke Stout. God men nog kunde den allt ha mera av det mesta.

Mat på Broadway. Vi käkade en aldeles jättegod torskrygg, fisk är bäst på Broadway. Efter det tog jag svindyr taxi med en dumdryg halvblind och smådöv chafförsdjävel som körde sitt eget race och  gav mig snudd på hjärnblödning. En kompis fyllde gubbe och firade. Det hela blev väll inte riktigt som jag tänkt mig när jag åkte dit, men en  frostnatt blev det med varierande samtal långt in på dagen, inte ofta det sker numera.

Lördagen fortsatte i besvikelsens tecken med kvällsmat på Japanrestaurang som helt och fullt tappat stinget. Varför klaga, när det inte blir bättre endå men Sista gången där nu.

Vaknade rätt tidigt denna Söndag erbjöd mig själv en fyrarätterslunch på Spicy Hot, här blir man sällan eller aldrig besviken.

Nu lagom till kvällen är livslusten tillbaka och livet i min 44 åriga kropp sakta men säkert är tillbaka till det normala, en kropp som inte alls längre klarar av frostnätter som förr. Konstaterar dock att det säkert inte är den sista.

Far har besökts också, en lätt ointresserad man denna dag som mestadels intresserade sig mer för sin tidning en mig, ett kort besök därför, men förhoppningsvis tyckte han om det endå.

I morgon kan vintern komma (igen) då ska jag sätta på vintersulorna på bilen.

Är lite dålig på att uppdatera för tillfället, beror som jag tidigare nämnt att jag inte riktigt mår okej i psyket. Är både jobb och sällskapslös och  skulle jag skriva varje dag är risken att det bara blir bjäbbigt gnäll stor. På matsidan äter jag mestadels på samma ställe (Cafe Broadway) så inget nytt under busken där häller. Funderar ibland på hemsidans vara eller inte vara, men utan skulle det bli så trist att jag skulle sänka mig själv helt o hållet. Bäst att den är kvar. I vilken form återstår att se för mig och läsa för er.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)