MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ny Helg

2014-10-26

Inte så mycket uppdateringar just nu, vare sig i matväg eller om livet. Rätt surt kan tyckas, men så blir det när maten ute äts på samma ställe och livet liksom knallas på utan några direkta nyheter.

I Fredags hade Norrköpingsbryggeriet premiär på Munken för sin Rödale, denna gången smakade det helt okej. Den syrliga smaken var bortblåst. Ett färskt fat sålunda. Stökigt på Munken så den tilltänkta kvällsmaten intogs hos vännerna på Broadway istället.

Igår va det Lördag, sovmorgon efter en kul men rätt lång utekväll. På kvällen Ölmöte men jag var chafför så för min del blev det Cola. Dom andra drack goda och mindre goda öl, som jag får dricka vid annat tillfälle.

Idag Söndag. Klädestvätt pågår, en disk har gjorts. Bilen har tvättas och jag har gått i genom den inför Tisdagens Danmarksresa. Hoppas fortfarande att det kan finnas utrymme för en eventuell interjuv i Falkenberg, men just nu vet jag nada.

I morgon ska väskan packas och pengar växlas. Magen sugen på raggmunk till Måndagsmat , men det troliga är att det istället blir taimat.

Bilden från förra gången vi var i Danmark, då mässa i Köpenhamn.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)