MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Torsdag Fredag och Lördag

2014-10-11

Torsdagen ägnades nästan uteslutande åt bilåkning  Skövde var målet men innan gjordes blandannat stopp på A6 i Könköping och köpte traktens pilsner. Vi hittade dit jag skulle med bravur, plaserade min kartläsare på ett fik och begav mig till kontoret. En trevlig kvinna bjöd på kaffe och vi pratade i 20 minuter. Arbetet som det gällde var finstädning med visst inslag av industristädning, sånt som jag kan. Hur det blir vet jag inte, räknar med att få veta under nästa vecka. 147 st hade  sökt och 10 kallats till interjuv, att vara en av dom känns lite som en bedrift o helt okej.  Vi åkte hem via blandannat Karslborg där hemsidans första fullpottsmiddag avnjöts.

Fredagen. Seg och trött. En dags bilkörning hade tagit sin tå på gammal kropp. På kvällen begav jag mig till en vän som bjöd på wraps och pilsner.

Lördag. Va med när kompis köpte ny säng,blev sugen på ny madrass och funderar åter igen på en tempur. Svindyrt men skönt för kropp och själ. Taibuffelunch och nu har jag suttit hemma i ensamheten, smuttat öl och lyssnat på punk via youtube.

Utsmycknad i Skövde

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)