MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Jahaja

2014-10-06

Förra inlägget om du nu läser detta igen är bortaget, för det var bara en massa svammel.

På Torsdag ska jag på interjuv till en stad jag aldrig varit för ett jobb jag inte riktigt har kompetens till. Men sommarens jobb har gjort att jag hittat den där viljan att göra saker jag inte riktigt förr har varit säker med. Förut hade jag sökt men sen troligen ljugit ihop något av rädslan för att allt ska gå åt fanders. Nu idag kommer jag springa rakt in i kaklet om så krävs.

Visst hade det varit skoj med jobb lite närmare. Men vad göra när inget sånt visar sig? Man får fasen i mig ta sig i kragen o flytta. Tanken är förvisso att både ha kakan o äta upp den, i alla fall till en början.

Nu visar det sig att det inte är så där enkelt att hitta något billigt boende där man hyr ut 15 kvadrat till stundenter för 6 tusen i månaden (inte konstigt att det är rätt bistert att vara student). Om det blir ett ja så hoppas jag att det är enklare på plats för nu i vinter vill jag inte alls bo i tält.

Om det blir tummen upp för jobb lär jag få en busslass med problem att lösa. Om tummen ner springer jag rakt fram till nästa kakelvägg lika glad endå.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)