MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Någon som bor i Skövde?

2014-10-05

I Fredags va det ölprovning i en vinkällare, en bra kombination tycker jag. Trevligt sällskap och goda öl. Tycker dock inte att tilltugget som förvisso var gott inte  riktigt livade upp ölen som sades av andra. Men är lite tvärt i mot när det gäller mat o sånt.

Innan åkte jag och vännen till Bästisen och köpte bla Innis & Gunn som jag ska ha på mitt ölmöte nästa år en biltittarstund blev det också  och mitt i det ringde en kvinna från Skövde och ville träffa mig angående jobb. Blir att åka dit på Torsdag.

Någon som bor i Skövde och kan tipsa om ledig lägenhet? Eller vad man kan hitta på i Skövde när man inte arbetar. Hittade nyss en möblerad lägenhet där el internet bilplats sophämtning ingick, här va det visning i dag så troligen är den inte kvar när det väl blir dags.Men något sånt är det jag letar efter då det i första läget blir att veckopendla.

Har ju lite annat på gång också så möjligen blir det något här hemma i stället eller så fortsätter jag som nu att vara arbetslös. Har inte direkt någon ångest att göra något någonannanstans, men vissa problem blir det ju som måste lösas. Målar inget på väggen fören på Torsdag.

Möteslokal Vinkällare och boulbana

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)