MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vovvedagar

2014-09-19

Brist på frisk luft är det inte när man är hundvakt. Och inte behöver man oroa sig för sovmornar heller. Men har saknat Tindra något så förbaskat och inte är det någon svår hund att vara vakt åt heller, så livet är rätt okej endå.

Igår träffade vi på nytt en tant som blev sur när Tindra inte ville hälsa, förstås inte riktigt varför folk tycker det är fel när en hund inte vill hälsa. Hade det varit tvärt om att vovve hoppar far  skäller o gärna vill hälsa hade det ju inte heller varit godkänt. Tindra hälsar inte på vem som helst, hon är upplärd med att låta folk ta första steget och sen hälsa om humöret så önskar.

Idag pussade Tindra en förskoleflicka som förtjust förkunna att hon minsann inte skulle tvätta ansiktet på flera dagar. Tindra fick umgås med en fårhundsgubbe och jag fick en kopp kaffe. Tindra väntade tålmodigt 10 minuter när frisören skvallrade med en granne innan det blev Hennes tur att hälsa, Tindra gillar frisören.

Trevligt när vovve hälsar på men också rätt okej att få vara ensam igen. Skulle jag ha ett husdjur skulle det nog bli en katt trots allt.

Antal kommentarer: 1

2014-09-19 20:16:33

Applåd till dig som säger förskoleflicka!! De flesta säger dagis fortfarande! Mvh Marie H
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)