MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tummen ur

2014-09-18

Det där med att inte få saker gjorda, vänta in i det längsta med att  få den berömda tummen ur R...N har jag nog ärvt av pappas sida av släkten.

Har hafft en läckande toa rätt länge nu, inte brytt mig igentligen för lite blött på golvet är inte något speciellt har jag tänkt. Idag kom min kära mor på besök och förutom att tycka att mitt tämligen nystädade kök var ostädat blev hon mer en upprörd över min läckande toa.

Tog hennes ord till mig och ringde en lokal rörmokare som gav mig ett " skitjobb befattar jag mig inte med pris" bara för att komma o kolla. Blev trött och funderade på att skita i det och låta toahelvetet läcka vidare, men hur det nu va bestämde jag mig för att felanmäla skiten hos Riksbyggen istället. 

Servicefolket finns 50 meter från mig men endå måste jag ringa till någon servicecentral i Arjeplog. Vanligt är har jag hört att det tar rätt länge innan man får någon service. Men kanske är det full fart som gäller när det är vatten på dass, för efter 2 timmar dök det upp en kille med värktyg i fickorna och toagrejer i en plastpåse.

Tanken var ju att få det kollat och en prisuppgift, men allt gick så fort och inom en kvart var alla plastdetaljer i toan utbytta och allt fungerade perfekt. Kanske skulle jag ha ringt dom lite tidigare. Priset kommer på faktura och blir förhoppningsvis ingen större problem.

Nu blir i alla fall min mor lite nöjd när hon kommer och hämtar sin vita stjärna i morgon.

Och appropå den så ligger hundskrället utsträckt på soffan och snarkar som en hel karl,. Trött efter allt promenerande idag antar jag.snart ska jag emmelertid dra henne i örona och kolla om hon vill ut o nattkissa.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)