MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Mat Dryck och Kultur

2014-09-13

Igår bar det iväg till Krokek för lagerölprovning. Länge sen jag åkte buss till Kolmården och saknar inte alls tråkturerna morgon som kväll med 432an eller 433an. Inte första gången jag besökta Krokeks ok,s lokal häller.

Kvällen erbjöd lageröl provning och riktigt god mat, redan innan va jag imponerad över deras bokningssystem och nu blev jag även förvånad att kocken deras höll otroligt hög klass. En av kvällens frågor blev vad är igentligen en lageröl?

Idag Lördag bar det först av till vännen och drack kaffe. Sedan blev det ner på stan och stadsmuseet där utställningen om F13 öppnade idag. Lätt besviken att det var så lite, några foton utan någon direkt information. Men filmerna vi såg var rätt skojiga endå.

Blev ju aldrig hangar sopare på F13 som man sa vid mönstringen något jag var glad åt då, men som jag lite ångrar idag. Frisedeln gick nog inte att undvika då det i slutendan visade sig att jag hade blåsljud på hjärtat, men kanske hade jag sagt annorlunda till psykologen om jag hade varit lite mera pepp på lumpen, lätt att vara efterklok. Men som sagt, det hade troligen blivit frisedel av det endå.

Fick i alla fall vara en vecka på F13 då jag praktiserade i köket, träffade husmor och fick äta dillkött som gick ut först 2023 Tyvärr kom jag inte riktigt ihåg hur det såg ut på området då. Tror i alla fall att det borde ha varit flera hus  en dom som finns kvar idag.

Efter kultur blev det en sväng till vännerna på Broadway, avnjöt en delikat fiskmiddag och drack lite öl.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)