MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Men va F.N

2014-08-28

Myrornas krig på tv,n och ingen verkar förstå problemet. Det jag vet är att det är fler i huset som har samma problem. Men det är grundutbudet dvs kabeltvn som krånglar och då är det inte Telias bussnies enligt dom utan riksbyggen i det här fallet. Så ringer felanmälan och får då veta att Nä då pratar Telia i nattmössan, sånna problem är inget för felanmälan utan då får man ringa till föreningen, tänker jag inte göra. Hoppas  någon  går så högt upp i problemhirarkin att det snart blir en lösning på problemet  som nu ingen äger.

Telia har just ett erbjudande om 6 månader fritt vid beställning av digitaltv. Funderar lite på att ta det erbjudandet, men då känns det lite som om jag också borde byta tv. Till en sån där platt Så man kan se utbudet i HD.

Kostnad kostnad kostnad! Pengar för en tv och högre kostnad för att titta på elendet!

Innan myrornas krig på tv var det en bra dag. Åkte innan 10 iväg till Vilbergen där det var marknad idag. Köpte salami rökt lax och kokosbollar. När jag handlade lite förnödenheter i närbutiken på vägen hem ringde pappa och var sällskapssjuk. Blev att fika och tålmodigt lyssna på vad han hade att säga.

Nu lyssnas det på Spotify och så tar jag en öl för att lugna ner mig innan sängen.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)