MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inget är som väntans tider

2014-08-22

Att få vänta i 2 timmar i Måndags på Arbetsförmedlingen var väll förståligt med tanke på att lokalen var proppat med folk. Varför det tog 2 timmar idag när lokalen näst intill var folktom har jag lite svårare att förstå. Mitt ärende när det var min tur gick på 7 minuter. Kanske en snabbkassa för betygvisarärenden vore en bra ide, men det är väll inte menat att det ska gå smidigt på Arbetsförmedlingen utan meningen är väll att vi arbetslösa ska ha något att göra, vänta och bli irriterade till exempel.

Efter denna pers var jag så förtjänt av lunch, valet föll på nyöppnat sushiställe. Blev inte besviken även om jag inte är så där värst förtjust i rå fisk.

Promenad hem, men kom ihåg att kolla mitt busskort som inte var trasigt trots att jag inte kunnat åka på det, märkligt. Pengar fanns det kvar så provar väll en gång till vartefter. Har blivit rätt mycket promenader, nyttigt säger dom. Men det är lite tröttande att jämt behöva ta till appostlahästarna när jag ska till stan.

I morgon ska jag ta med  papps på bilutställning och på kvällen blir det kalas och kanske om tiden medger även lite crusing.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)