MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Om Sommaren och lite om Hösten

2014-08-21

Snart är det September och  helgen är det Crusing, något som i min värld bekräftar att sommaren är slut. Helt i sin ordning att blicka lite bakåt och berätta hur den varit.

En sommar som mestadels spenderades i en plåtlåda där jag blandade färg och drog fat och behållare med handtruck dag som natt.

Ett jobb som jag till en början kände mig mer en tveksam till. Räkna ihop, hålla koll på sifferkombinationer, många bollar i luften, stressigt. Inget av det uppräknade är jag igentligen vidare värst på, har jag trott. Men envis och tydligen är hjärnan lite mera pigg på nytt en jag trodde och allt gick riktigt bra rätt snabbt. Sommaren flöt utan några  problem och misstag. Fick idag på rekord tid ett betyg som bekräftar det jag känner, att det gick bra.

Fått insikt om mig själv att jag klarar  mer en jag tror. behöver inte vara så feg utan kan kasta mig in i det okända och leva upp mina drömmar. Nästa gång erbjudande kommer skriker jag bring it on och hakar på, bära eller brista, finns inga problem. BARA lösningar, TJOHOOOO!

4 skift gjorde att det både blev jobba och ledigt. Schemat erbjöd en 7 dagars ledighet och då åkte jag till Helsingfors, kryssning och 1 hotell  övernattning med en vän. En ovanligt bra resa blev det, med lyxboende, god mat och harmoni.

Nu har jag varit arbetssökande i 4 dagar. Redan sökt en drös med jobb och hör och häpna varit på interjuv, där kunde det inte erbjudas jobb där och då, men hoppas att jag gjorde bra intryck att mina betyg från arbetsgivare talar sitt tydliga språk  och referenspersonerna pratar glatt om mig så det blir något av det vartefter. Är nöjd med interjuven i allafall.

Förutom att söka jobb och uppdatera CV så stundar den obligatoriska garderobsrensningen. Allt onödigt ska ner i källarförrådet i väntan på höstcontainern.

Har under sommaren hört historier och träffat nya människor som inspirerat hjärnan en smula. Kanske blir det några episoder i livsberättelsen också under hösten.

På hemsidan inget nytt Eller!

Nä inte just nu, har lite funderingar över vissa avdelningars vara eller icke vara, känns onödigt att ha saker som nästan aldrig uppdateras till exempel.Men har liksom inga ideer vad dom då skulle ersättas med. Någon som har en ide så tas det tacksamt mot.

Nu kliver vi rakt in i Hösten!!! Häng Med!

Aldrig har havet varit så lugnt på en kryssning!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)