MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sista Rycket

2014-08-10

En sommar går fort och nu är det "bara" 4 skift kvar i plåtlådan. 2 eftermiddagar och 2 nätter, inga förmiddagar som tur är. Efter en trivsam ledighet känns det okej att ta sig ann det sista. Har dessutom inte den där slut/separations ångesten jag brukar ha av någon anledning. Tänker avrunda sommaren och jobbet i plåtlådan i ett senare inlägg.

Inget sen finns i bakrunden utan har som plan att jag ska ta det lugnt, städa i garderoben samt i höst även källarförrådet då jag idag fick veta att det kommer en höstcontainer. och frosta av frysen samt giganthandla upp mig för höstens mörker. Förvisso har jag redan nu mailat till gamla arbetsgivare och hoppas förstås på napp, får vänta och se helt enkelt. Har även redan nu börjat söka nytt jobb.

Så här långt in på Söndagen har jag följt sökandet av barnen i Stockholm och eftersom jag år ute igår har jag kokat en gryta som jag tänker mig till kvällsmat i morgon. Vad som vankas till middag är lite osäkert, men det lutar åt pasta och köttfärssås på tacofärs o lite annat smått o gott.

Snart måste jag väll ut en sväng, röra på fläsket och värma upp mig lite inför morgondagen (kvällen).

Önskar eder alla en skön Söndag!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)