MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Full Rulle

2014-06-05

Ensam utan mentor ett helt förmiddagsskift. Utan direkt koll och utan att metoder satts ordentligt i ryggmärgen, ja då är det bara att med fart och fläkt blanda färg för glatta livet. Knappt jag unnade mig rast av rädsla för att fabriken ska bli färglös. Nu hade jag nog lite mer koll en vad jag trodde och låg inte direkt efter någon gång, stressade helt enkelt upp mig lite väl. Hursom överlevde jag och till nästa pass är mentorn åter på plats vid min sida. Konstaterar  att hålla reda på siffror och kasta upp bollar i luften så hela taket blir fullt denna sommar kanske funkar  endå. Jag kan mera en vad jag ser ut  och är absolut inte så dum som jag tror, bra att veta det om en själv inför nästa utmaning.

När det är Fredag och allt firas det med en liten drink. Ingen klocka som ringer innan tuppen i morgon och hela 4 (Fyra) dagar att vila på. Känns fiiiint!

Igår var jag på resia och gjorde av med nästan resten av mina resecheckar, blev en lyxig hotellkryssning till Helsingfors i Juli. Känns skönt att ha något att se fram mot. Tyvärr gör denna resa plus lyxhotell o ölmässa i Stockholm i september att det detta år inte blir någon Tysklandsresa.

Nationaldagen i morgon och funderar lite på om och i sånna fall hur den ska firas.Funderar även på hur Midsommaren detta år ska firas på bästa sätt.

Trevlig kväll på er Everyhopa outdär!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)