MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ledigt

2014-06-02

Efter en rätt jobbig vecka som avslutades med 12 timmar av ingenting känns det rätt okej att vara ledig. Känns okej att det inte är så långa pass ett tag framöver och det är okej att vara ledig från något. Inte bara arbetslös.

Väntade mig besök idag, tyvärr ser det ut som det uteblev, hade en nattgäst så får väll nöja mig så och hoppas att det blir flera gånger vartefter.

Igår bokade vi ett 3 stjärnigt hotell och det köptes biljett till Stockholm ölfestival i September, några år sedan jag var där nu och ser fram mot att komma dit igen. I år satsar vi på en Torsdag. Förhoppningsvis inte så mycket folk. Lite rundvandring i centrum och så mat på restaurang står också på schemat.

Disskution om att resa till Tyskland har inletts, vi får se vad som händer där, men det blir inte fören Augusti i sånna fall. Har dock efter en del funderande laggt planerna på att åka till Åbo i Juli på is. Mina resecheckar görs bäst att användas på något mera äventyrligt sätt.

Nu funderar jag på att se köksmästarna som jag missade i Torsdag. I morgon sista lediga dagen därefter stundar 2 förmiddagar.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)