MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vad hade Mac Gyver gjort

2014-05-22

Om Mac Gyver kungen av att göra saker av ingenting sutttit i min varma lägenhet och önskat sig en balkong, vad skulle han göra då tror ni?

Först skulle han göra en migsvets av en femkrona ståltråd min sterio och en av mina gamla mobiltelefoner. Svetsa fast min köksstol mot det franska balkongräcket. Säkra med silvertejp och göra ett fotstöd när han ändå höll på. Han skulle hälla upp öl i en tillbringare, förlänga sugrör och sen skulle han kliva över kanten, sätta sig på sin hemgjorda uteplats smutta öl och bara njuta av utsikten.

Saknar så en balkong, men då jag inte är Kung Gyver så får jag nöja mig med en kall öl i soffan och önska att jag hade lite sällskap.

En trivsam dag där jag ordnade med kläder och skåp på sommarjobbet. Första inblicken av arbetsplatsen var förvåning att det var så tyst och rent.  Efter roade jag mig med en lunch och att handla på anrika Viberga. Dit man som Norrköpingsbo vallfärdade med bil buss cyckel  och Åsne dragen kärra  för klipp när inte Citygross och Willys fanns i stan.

Rätt nöjd över livet trots allt och utan att igentligen veta vad som händer så bestämde jag mig för att unna mig något jag tänkt på ett tag. Beställde en dvd box med hela säsongen av J.A.G. Den gick på trean vet jag och såg lite av den då jag bodde i Navestad. 10 år gick serien  och sägs vara starten på NCIS, serien som jag nu slaviskt följer så ofta det går.

Ekonomiavdelningen går nu i genom den önskelistan jag har av saker jag vill köpa för pengar jag tjänar på att arbeta i sommar. Utan att veta om det går bra och om jag kan fullfölja hela sommaren. Saker jag igentligen inte behöver finns på listan. Senaste samsung telefonen, ny kamera, diskmaskin platt tv mm. Eller kanske en resa långt bort, Ja möjligheterna är många. Men ska inte sälja äggen innan dom är laggda. Vänta och se hur det går och sen använda pengarna vist som en smålänning , eller en prylsugen 44åring. Vad nu kommer först.

Mycket att läsa ikväll. Men det bjuder jag på!

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)