MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Älskling jag är hemma!

2014-05-11

Lägenhetsdörren som jag rätt sällan kommer ihåg att låsa öppnades för en stund sedan och en kvinna ropar högt. Älskling jag är hemma! Jag som var i köket och diskade vände mig om förvånat mot hallen och sa hej.

Kvinnan i 40 års åldern blev nog också förvånad när jag visade sig vara fel älskling, eller troligen inte alls hennes i alla fall. Oj då säger hon och vänder sig om och går ut igen. Jag låste dörren och tänkte att det var bra att jag för ovanlighetens skull var påklädd när jag diskade.

En helg lite i småluddandets tecken, en trist mellanhelg där ångesten hölls uppe av bla mellon. Är lite undrande över det vinnande bidraget, en bra låt men kanske vann den av fel anledning. Sverige trea är väll bra. Bästa låten enligt mitt tycke var den som blev tvåa.

Har drömt lite märkliga drömmar, i perioder drömmer jag ungifär samma sak ett par nätter på raken. I denna period är jag och några vänner på en fin fest och äter en överdådig buffe. Bla sägs det att vi äter sveriges bästa och dyraste salami då köttinnehållet kommer från öboskap som knådats med ekollonolja  rökig wiskey och vitlök under uppväxttiden.  Drömmen slutar vanligen att jag kommer hem med en stor metallväska proppfylld med svarta kockknivar i olika storlekar. Natten som va blev det en lite extradröm när  jag åkte rally med min far i en blå bil, snabbt gick det i svängarna.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)