MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Grusåka och surtant

2014-05-07

För att bli av med en del grubbel betämde jag mig idag för en utflykt själv. Tänker bra  och blir avslappnad av bilkörning.

Först till Djurparken där det blev gyros till lunch.

Tillbaka åkte jag delvis på kurviga småvägar, när man är ensam går det att ta ut svängarna lite och ha lite skoj. Gruset sprutade och antispinnlampan lyste.

Via Åby hem och såg att klockan var 14, öpnningsdags för pappas Onsdagsdagis. Åkte dit, såg inte pappas bil men bestämde mig ändå för att titta in, ingen pappa var en besvikelse.

Luffsade runt en stund och där på en hylla stod en söt lagom stor stekgryta. När jag undersökte grytan kom det 2 tanter, hörde den ena sa till den andra. Här står den. Först såg det ut som om dom väntade på att jag skulle ställa tillbaka den på hyllan. När dom kom fram till att jag nog tänkte köpa den blev det arga tantögat från hon som tänkte köpa.

Kramade hårdare om mitt fynd, vände mig om och gick med tantögon i ryggen och någon som muttrade. Vad ska han ha den där till, han vet säkert inte hur man använder den.

JO för att jag veeeeet det!!!!!! Surtant där.

Det är en lagom stor gryta som jag kan ugnslaga allt möjligt i. Ideerna är många och kanske blir det en redan i helgen. Blev lite sugen på en sjömansgryta med köttfärs lök potatis kokad i ugn med öl och buljong

Dagar blir inte bättre en vad man gör den till. Detta blev en rätt bra dag endå.

Mitt grytfynd räddat från sura tanter, som nog trodde det var en blomsterlåda!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)