MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Blir aldrig Nöjd

2014-05-05

Flera har varit sugna på att prata med mig. men har varit tvungen att säga nej då jag redan är "tagen". Ofta har besluten varit lätta att ta av olika anledningar. Men idag hörde gamla arbetsgivaren av sig och undrade hur arbetssituationen var med ett jobb på spritfabriken i bagaget. Det kändes så där. Trivdes på fabriken som bara den och det känns hårt och svårt att behöva säga Nej.

Det är först till kvarn, och naturligtvis ska jag ta denna möjlighet att prova vingar  anta nya utmaningar en bit från komfortlådan jag är van vid. Oroad är jag att allt ska gå åt helsike och jag står där utan något alls igen, men peppar för fullt att allt ska gå bra. Målet var att fösöka komma in på något annat företag, göra något annat denna sommar en att städa foder och det har jag lyckas med att uppnå, borde vara så glad som en vårsprittig kalv mot nya äventyr utanför ladugården. Men,  jag är en sån som vill ha kakan och äta upp den samtidigt, blir aldrig nöjd och ångrar alltid beslut vad det en månne vara.

Dagen har varit fylld av fönstershopping. Lite dumt förstås att i tanken göra av med pengar man inte har. Men unnade mig endå att titta på tv apparater, datorer och möbler. Bara titta är som tur aldeles gratis. En trivsam pratstund på Mediamarkt med en gammal arbetskamrat fick jag också.

Dagen innehöll dock inte bara fönstershopping utan köpte färg till min skrivare och norton antivirus inte alls billigt men  skönt att jag nu kan surfa runt lite mera och inte behöva oroa sig så mycket vart man hamnar.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)