MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Påsken så här långt

2014-04-20

En trivsam Påsk så här långt.

Fick äntligen besök av Kockvännen. Det åts och dracks och disskuterades om livets små bekymmer. Mitt liv känns ibland trist ensamt och inrutat. Men i jämförelse med andras liv känns det endå rätt okej att ha ett boende och A-kassan som trillar in på kontot. Skulle aldrig orka med att bo i en kappsäck utan en fast punkt i tillvaron. Men livet är inget som man planerar, utan det är bara att flyta med och försöka fixa dom bekymmer som kastas framför en på livets stig, några får helt enkelt mer skit kastas på sig en andra. Besöket var i alla fall trivsamt efterlängtat och hoppas han dyker upp lite oftare, prioriteringar är tyvärr som dom är utan att jag kan göra något åt saken mer en tycka att dom drar lite orättvist.

På påskaftonen blev det en buffe tillsammans med resekamraten, en överdådig sådan som lämnade kvar en massa disk o oreda i köket. Skulle igår följt tipset jag fick idag att se det som jobb, hade nog åtgärdat delar av det i alla fall.

Uppdaterat 18:30

Hemma efter lamm och chokladkaka o häng på pappas solvarma uteplats, trevligt som bara den även om man åker hem med längtan om att ha hus, eller i alla fall balkong. Pappa rätt okej och pigg, trevligt att se som omväxling.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)