MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Bara jag kan göra något åt det som sitter i huvudet

2019-03-21

Tyckte inte någon gjorde något. En massa mummel. Jag ville ju hem och så småningom jobba, faktiskt gärna jobba (och bara det känns lite konstigt då jag faktiskt inte ens kommit hem en). Gled utan att igentligen kunde göra något in i det där mörkret jag läst att man kunde göra efter en operation som gått sämre en tänkt. Att läsa sina journaler spär på men det kunde inte vänta, ville ha en samlad bild.

Rörde rätt lite på mig och satt mest på rummet något som det också stod i anteckningarna. Hade låst in mig på fel saker och det gör sannerligen inte saken bättre när det gäller att få åka hem.

Inatt hade jag ingen rumskamrat, det var lugnet i rummet låg och åt godis och tittade på Sveriges mästerkock. Grottade inte ner mig i tankar menn när jag vaknade i morse va fokusen bytt. Begårde muntlig sammanfattning av läkare, Kände att jag inte riktigt lyssnat tidigare.

Idag har jag promenerat mera i korrodoren, gjort mina övningar några gånger och haft besök av Mamma. Till slut steg tempen något och man kunde äntligen odla allt det där man förut bara pratat om. Lättare att andas då man drenerat lungan

Trist så jag till o med tittade på fuskbyggarna. Sjukhus är inte ett hotell. Men visst borde det finas lite flera kanaler en 1 2 och 4. Här på Vrinnevi är iallfall det öppna nätverket bättre en i Linköping så kan se ifatt. Bäst att passa på medans jag fortfarande är ensam på rummet.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)