MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Den stora resardagen

2019-02-24

Kan inte säga att jag med glädje väntat på denna dag. Dagen då jag reser till Linköping för operation av hjärtat. Det har varit tokjobbigt med alla tankar undersökningar och beslut över något man absolut inte tycker är nödvändigt nu. Hade ju en massa annat planerat.

Många undersökningar. Många resor till Linköping och träff med många läkare som säger olika saker. Det var inte fören i Torsdags som hela bilden blev klar för mig. 

Från att ha blivit sagd att det går nog att vänta 1-3 år till det att det är starkt rekommenderat att göra operationen nu. Det sved men förstås har den samlade expertisen rätt. Det sved för att jag hade en massa saker planerat och tänkte mig en hel sommar på Djurparken bland annat. Jobb på djurparken är fortfarande med på schemat, men då får jag nog börja samma tid som förra året. 

Tvivlet tar Joachim i ett fast grepp och därmed Tankar om döden måsten borden varför. Kommer vara i bra händer där på operationsbritsen, man gör en sån här klaffgrej minst en gång per dag. Men tänk om finns där och biter sig fast.

Har städat köket så nu är det så fint att jag funderar på att det ska bli taimat innan jag åker istället för tacos som jag tänkt. Ja vi får se när allt är klart. Nu ett varmt skumbad och sen innan jag åker blir det 2 duchar med hibiskrubb så basillerna inte får fäste innan op.

Kram och sköt om.

 

Antal kommentarer: 1

2019-02-24 12:20:10 - Nicke

Lycka till nu Jocke. Allt kommer att gå bra. Håller tummar o tår för dig vännen.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)