MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Helg

2019-02-23

Igår blev det en riktigt trevlig stund i provinsen. Goda öl bra provning och riktigt god mat. Nu tar det ett tag innan jag kan vara med på mera provningar. Hoppas kunna deltaga när kompisen ordnar surölsprovning i Maj.

Ingen längre promenad idag då lusten inte riktigt har infunnit sig. Däremot har jag tvättat bilen på det kärleksfulla manuella viset. Tråkigt som fasen att inte kunna köra bil på ett tag, men det är inget att göra åt. Nu är bilen iallafall fin inför besiktningen

Det har även blivit lite kärlek i köket då jag unnade mig att laga riktigt mat, ett tag sen sist för det också. Magen nöjd av hemgjprda biffar kokt potatis och en sås med bär och fond som fått puttra länge och sedan smaksatts med grädde.

Förberedelserna för en period hemifrån fortsätter, blir ett bad och så ska jag gå igenom kylen så inget ligger där o luktar.

I morgon bär det av till Linköping, efter Torsdagens information känns det inte så oroligt längre. Det lovades att jag skulle pysslas om kungligt så det är bara att tro på det.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)