MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Projekt och Hundvakt

2019-02-17

Ett litet projekt, att samla ihop lite Norrköpingsbilder från arkivet som jag kan visa mina fans sen när jag inte orkar gå några längre promenader och ta nya. Men så många foton som jag tagit är det svårt att välja och mitt lilla projekt ter sig allt större för varje A4a jag fyller med bilder jag vill visa.

Då matte är på sjukhus blev jag framåt eftermiddagen hundvakt. Vovve hann knappt ut från bilen och skogsspårning innan det var dags för nya äventyr, besök hos pappa och middag. Yra är alls ingen svår hund att ha att göra med men lite skeptisk till en början va hon mot min skäggige vän som hon träffat förut och pappa uppförde sig allt lite märkligt tyckte Yra. Men efter en stund så kunde man lägga sig ner och sova med ett halvt öga uppe. Man måste ju kolla läget så man inte blir lämnad kvar.

Nu är vi hemma och vovve ligger och slumrar under bordet. Här är det trist men hon kan koppla av och jag kan till och med gå på dass utan att hunden följer med. i morgon får förhoppningsvis både matte och vovve komma hem.

Nästa Söndag så här dags ligger jag också på sjukhus om nu planerna går som det tänkt. Kan inte säga att jag ser fram mot vare sig utflykten till Linköping på Torsdag då Inskrivningen är eller Söndagen då jag kommer tillbaka och börjar förberedas för operation. Huvudet är fylld av tankar men insikten är att det är bättre att det sker nu en senare, det tycker iallafall läkarna och dom är ju trots allt proffs.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)