MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ombyte i hjärnan

2019-02-16

Ikväll som igår. Många snurriga tankar far runt i skallen och vet varken ut eller in. Dock handlar det ikväll inte om mig utan min kära mor som gått och brutit foten och inget blev som det är tänkt.När ödet gasar är det bara att hänga på. Men man vet aldrig varför eller vart det bär fören efteråt om ens då.

Kram lilla mamma och krya på dig!

Igår tokmaxade jag kroppen när det gällde cycklingen. svetten skvätte och mjölksyran rann, jobbigt värre. Men nu vet jag vad jag orkar hur länge o hur fort. Iallafall på ett ungifär, har inte fått igång färddatorn en då jag glömde en sladd i ramen. Ikväll blir det lugnare. 

Tacos en Lördag. Ett varmt bad och nu ska jag diska innan det blir några avsnitt Homeland, min nya seriedrog.

På vägen hem efter att ha fikat hos en vän och handlat lite bestämde jag mig att nu får det vara vår och drog bort sladden till motorvärmaren och tog med den och fläkten till lägenheten

Äter glass och tänker på Planer B. Vikten att alltid ha en reservplan som man raskt skrider till värket med när den första gått åt helvete. Det finns dom som har hur många planer som helst på lut och planerar alltid för det värsta jämt. Är inte en sån utan tar det hela som det kommer. Tycker jag funderar bra som det är. Men som sagt en liten ändring och i fortsättning alltid en plan B i beredskap  vore ju praktiskt.

I morgon ska jag umgås med vita vovve och vi ska äta middag hos pappa, hjärnan får kan vi hoppas en lite lugnare dag i morgon.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)