MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lilla (Nåja) Hjärtat

2019-02-14

Alla hjärtans dag är normalt inget jag bryr mig så mycket om i min ensamhet. Men nu så har jag några dagar bara mitt egna hjärta i tankarna. Tänker i stort och smått men mitt lite förstorade hjärta är alltid i fokus och så kommer det bli ett bra tag framåt.

Firade trots allt  med lite taimat och 12000 steg på räknaren. Lite senare efter en ordentlig testresa på cyckeln blev det citygross och lite bunkring av basvaror och färdigmat. 

Nu har det åks cyckel igen tillsammans med Tunnelbanan på tv,n. Rätt skönt att träna hemma och inte behöva bry sig om hur man är klädd. Cyckeln billig och det märks, kanske vid ett senare tillfälle blir det att uppgradera, men samtidigt är det tänkt att jag ska börja gå på gym och cyckla och gå på lite mera premiumgrejer. Det lär nu iallafall inte bli fören till nästa höst/vinter.

Jag har Fans!. Jo men visst och förut idag träffade jag ett av dom. Hon undrade om jag inte tagit några kort idag. Hehe, en bra promenad va det men gick på vanliga tassemarker som är så välfotade att det inte riktigt va någon ida. Annars fotograferar jag hela tiden och lägger upp i främst 2 Norrköpingsgrupper, folk gillar mina bilder och då och då stöter jag ihop med dom som vill prata, det är skoj tycker jag. Kanske någongång får jag till det och kan tjäna lite pengar på min hobby.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)