MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tro och Hopp

2019-02-08

Har skickat mail till djurparken där jag ändrade tid då jag kunde jobba. Samtidigt som svaret kom även en erbjudan att jobba i sommar. Blev överlycklig men det är en hel del hinder att ta sig över och förbi.

Väntar med spänning på schemarad och start dag hoppas allt är frid och fröjd den dagen så jag kan jobba. Förstås går hälsan först men vill mer en gärna jobba också, helst på kolmården. Saknar stället 

Måste försöka undvika vilja förmycket, men det är sannerligen inte lätt. En sak i taget. Jaja, ska försöka.

Tänker så det knakar vilken typ av klaff dom ska få sätta in om det blir aktuellt. Valet är Pest (en klaff gjord av grisvävnad som håller max 15 år) och kolera En mekanisk klaff och får äta blodförtunnande. Beslutet inte helt slaget i sten en men känner i kroppen vart åt det lutar. Även här kanske jag funderar mera en jag borde på något som faktiskt aldrig blir av.

Appropå aldrig blir av är nu min motionscyckel på fraktbolagets depå och vilar upp sig. Tanken är att det ska bli en hel del trampande på min cyckel men förstås finns det en risk att den bara kommer stå där i hörnet och bara användas att hänga morgonrocken på.

Idag sög biltarmen lite extra så det blev utflykt till både Ljura Hageby och Söderköping. Blir nog ett par bilturer framöver. Får ju inte köra bil på ett tag efter operationen och den känslan gör sig påmind redan nu. 

I morgon Ölmöte i Linköping men nu blir det nog sängen. Finns inget på tv att kolla på, inte ens Netflix lockar.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)