MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Motion och metall

2019-02-07

Ja det trodde jag aldrig om mig själv, att jag skulle köpa mig en motionscyckel. Ett gymkort, ja varför inte men ett motionsredskap som stog hemma var i vägen o samlade damm. Aldrig i livet. Men med tanke på att jag inte riktigt har nått målvikten och att jag efter operation tydligen kommer gå upp i vikt, ja då finns det inget alternativ. Enklare att sätta mig på cyckeln en att gå ut o gå i halka o kyla tänker jag.

Målet är stenhårt. Maj ska jag vara i så gott skick att jag kan arbeta, finns igentligen inget alternativ. Yttre omständigheter, javisst men funkar allt som det ska ja då finns det ingen återvändo.

Vrider och vänder på det mesta och när jag har tänkt klart är det jag tänkt uppskjutet inställt eller så har jag slut på pengar. Men idag köpte jag faktiskt biljett till en konsert som inte är fören i oktober. Det är Norrländska Raubtier som åter intar Arbis. Vem vet, kanske blir det trots allt flera konserter.

Motionerade bilen både till Willys och Lidl. På Lördag är det ölmöte så tilltugg måste inköpas.

Känslorna är lite all over the place. Försöker få lite styrsel på olika saker o beslut som jag måste ta innan operationen. Just nu vet jag inte riktigt allt är ett vägande för och i mot.


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)