MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vanor

2019-02-01

Gå långpromenader - God vana

I ur och skur är jag ute och vandrar, allra minst 6000 steg oftast betydligt flera. På kort tid känns det nästan som om jag sviker mig själv då jag inte går mina steg.

Dricka söt läsk - Dålig vana

Är rätt bra på att hinka i mig Coca Cola, satans påfund som en dietist en gång sa till mig. Lyckas begränsa mig och har börjat dricka dietläsk. Hör o äpna. Visst är aspartam också farligt men en så länge slår det socker i nytta tydligen.

smör grädde  salt - Dålig vana

Inte så mycket av den varan som förr men kan bättra mig helt klart.

Frukost lunch middag - Bra vana

Läste nyss att det där med att äta frukost och gå ner i vikt var en myt och det känns bra för mig som aldrig varit så där mycket för just frukost. Inte så mycket för lunch häller. Men middag gillar jag skarpt. Man kan tro att man går ner i vikt om man bara äter en gång om dagen, men så funkar inte kroppen, det har jag fått lära mig.

Röka - Dålig vana

Men det gör jag inte sedan typ 12 år tillbaka. Sedan sista ciggen en morgon innan jobbet har jag inte rökt och knappt varit sugen alls. Så där blev det till slut 1 poäng till mig Woo Hoo.

Just nu har jag börjat grotta ner mig i ytterligare en Netflix serie, Homeland. Lite seg men hjältinnan har lite bekant med Saga i Bron och det gör det hela intressan. Tror att jag har kommit fram till säsong 2 av 6.

Appropå Homeland sitter jag just och tittar med ett glas cola och lite chips dåligt men det är ju Fredag för bövlen.

Önskar ni som orkat  läsa så här långt en trivsam helg.

Flottig Snitsare på Sibylla - En dålig vana men gott som fasen

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)