MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sommarjobb

2019-01-31

Nu söker en av dom bättre arbetsgivare jag hafft nya artister inför sommaren. Kolmårdens Djurpark är värkligen en bra och speciell arbetsplats. Lärde mig och utvecklades för trots att Teamleadarna är unga har dom rekryterats för att dom kan ta tillvara på kompetens ung som lite äldre.

1000st ska rekryteras till denna säsong. Jag som blivit godkänd från förra året har förtur. Men endå vet jag inte om jag åter får förtroendet som artist och det är extremt oroande. Hoppas att man så snart som möjligt hör av sig med possetivt besked så jag iallafall slipper tänka på det. Om jag får jobba även i år hoppas jag att det blir start så fort som möjligt. Förra året kom jag in sent på säsongen. Vore kul att komma in först denna säsong.

Man påminner oss återvändare i både sms och mail att söka och det är några dagar till så vill du jobba med ett fritt arbete bra kollegor och en hel del djur som åskådare Ja då ska du söka förstås. Gör det även om du är äldre för på senare år anställer dom även äldre för att få en bättre mix av åldrar och erfarenhet.

Annars då?

En lång promenad förstås och lunch på stan. En flottig snitsare. O jag som ska banta o allt. Är bra på att gå och dricker inte så mycket söt läsk som jag brukar men borde också undvika äta fet mat. Har inte den karaktären som jag önskar.

Började KrimTorsdag att kolla på dokumentären om Barnamorden i Arboga och nu är det Efterlyst. Bra att man numera har digitaltv och kan sola bakot i tablån. Efterlyst kanske inte så bra som förr men första avsnittet för säsongen ska jag titta på.

Ha det bäst.


 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)