MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tänka

2019-01-30

Är rätt bra på att tänka, det mesta som ska hända vrider och vänder jag på innan beslut. Och sen när allt är klart kan jag tänka en massa på hur jag tänkt och om jag tänkt rätt.

Ibland tänker jag länge och beslutet känns väbeslutat, då tänker jag inte så mycket på hur och varför.

Ibland tänker jag lite kortare, då blir eftertänket dessto längre.

När jag skulle köpa ny kamera tittade jag, läste och tänkte. Men av någon märklig anledning köpte jag en betydligt sämre men dyrare kamera en den jag hade, en kamera jag inte hade kollat på så mycket. Här brann det i skallen på herr Joachim.

Länge har jag funderat på att köpa biljett till Ozzy Osbourne i Stockholm. Bo på hotell gå på konsert. Det skulle jag minsann unna mig. Men så tog allt tid och det blev inte av. Igår dök tankarna upp igen och var sååå nära till beslut men tänkte att jag sover på saken innan jag bokar biljett. Jag vaknade av nyheten att hans turne var framskjuten på grund av att han drabbats av en infektion och läkarna ansåg att det inte var bra att vara i kallt klimat. Så han kommer en annan gång, om han nu överlever.

Tänker på Döden och livet

Tänker på det som varit

Och det som kommer

Hade det funnits en OS gren i just tänka på rätt meningslösa saker så hade jag minst kommit tvåa. Pallplatss alltså, wooHoo.

En lång promenad i ett vintrigt och lite kallt Norrköping. Blev så kissnödig att jag blev tvungen till lunch på kära spicy Hot. Efter en kort stunds funderande blev det nudlar o biff. Något jag faktiskt aldrig ätit här förut. Men, njää. Det blir ris och wokat med lite sås även i fortsättningen.

Är fet och borde banta, men blev förut så sugen på snitsare. Så det kan bli promenadlunch i morgon också.

Vinter och kallt i stan

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)