MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Destignated Survivor

2019-01-29

Sedan Netflix kom in i min tvvärld har jag blivit en riktig serienörd. Kan hammra serier utan att skämmas. Senast va det just Destignated Survivor, mycket bättre en House of cards som är en liknande serie om den amerikanska makteliten. 

Appropå serier är det snart hög tid att boka min favvoserie NCSI den har kommit in på säsong 15 snart i Sverige och om jag inte misstar mig 16 i staterna. Lite till och från går det att följa den i sverige redan men mycket hopp blir det då flera kanaler förljer olika säsonger utan att det klargörs vilket avsnitt det är. Senaste säsongen är senare en brukligt.

Så här långt brukar jag ha hunnit kollat på den nya säsongen. Men av någon anledning är den sen. Men snart så finns den i en tv nära mig och har svårt att bärga mig när jag kan bänka mig framför datorn och kolla på Gibbs och gänget när dom löser olika fall.

I svensk tv lyser serier som Hous of cards Destignated survivor och NCSI med sin frånvaro. Man får roa sig med dokysåpor som Efterlyst Vägens Hjältar Södertäljepolisen Sveriges mästerkock, funkar det också.

Lite seg idag men fick upp stegräknaren på målet endå vilket är bra.

Nu så ett bad och kanske en Netflix film. Tror att Close står på agendan.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)