MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Pulsa i snön

2019-01-16

Vinter igen. Tjoohoo. Joachim älskar snö. Visst vid vissa tillfällen är det inte sådär jätte optimalt med snö. En tidig vintermorgon på E-fyran på väg till Nyköping som exempel. Men det är bara att bita ihop för snö kommer det mer eller mindre varje år. Ifull snöyra blev det iallafall stegmålet plus lite till, vad gör man inte för hälsan. Nu har det regnat så snön har utbytes till issörja.

Igår såg jag ett avsnitt av min favoritserie NCSI på tv . Borde igentligen ha hela dvd boxen men av någon anledning släpps den inte fören senare i år. Hursomhelst. Nu går det iallafall att se nya säsongen på tv om man är lite på alerten. Just gårdagens var ytterst tårfylld då Abby lämnade Serien, hon har varit med från början och är allas favorit. Hur ska det gå nu? Men så tänkte jag även när Tony skrivdes ur serien och det har ju funkat det också. Men lite oroad är jag allt för att det nu ska bli lite urholkat.

Appropå serier. Häromdagen började ju Sveriges mästerkock. Idag började Vägens hjältar och Sofias änglar,  I morgon Tunnelbanan. Nu är det tv krockarnas tid igen.

Idag gick jag till frisören då kalufsen kändes lite vildvuxen (tror det var i början av förra året sist)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)