MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte utan en cola

2019-01-12

Har hör och häpna inte druckit en endaste skvätt Coca Cola på flera dagar. Men igår köpte jag en liter, trodde att den skulle jag hälla i mig så fort den blev kall (för varm cola är en styggelse). Men nä. Efter dagar av Blue Keld smakade faktiskt Coca Cola inte så gott som jag tänkt mig. Ett glas till maten och några sväljar innan tandborstningen sen inget mera. Nästan en halv liter kvar tills idag.

Bara för någon vecka sedan hade en liter Cola bara varit en aptitretare. En 2 liters har klarat sig 2 dagar. Aldrig en enlitrare, En bläng o en svälj bara.

Nu ska det tilläggas att min nya förtjusning. Blue Keld är en tillfällig fluga på Netto och Innehåller sötningsmedel (ja ni hörde rätt. SÖTNINGSMEDEL) En styggelse. Ett satans påfund men tydligen har den en viss verkan mot colasug. Vad kommer jag dricka härnest. Cola Zero, hujamige.

Nu svämmar Facebookflödet fullkomligt över av töntiga bilder på våra politiker. Tröttsamma skämt på olika filmplancher är vanligast. Roligt, Nä inte det minsta. Men det värkar jag vara den enda som tycker. 

Hade inget annat för mig så tittade på stand Up med Henrik Scyffert. Skrattade inte då häller och den där människan får betalt för att vara oförskämd på scen. Suck vart är världen på väg.

Men började fundera på vad jag är rädd för. Alla är rädda för något. Döden? Arbetslöshet, hungersnöd,blixt, vargar,ensamhet, pengabrist folk som lägger ut töntiga obegripliga memes på facbook? Vad är Joachim rädd för. Hm, får återkomma till det.

Har förlorat den glöd för att skriva som jag hade när jag var mindre. När jag lämnade över min livshistoria för  rättning tänkte jag nog att det skulle ploppa upp något nytt att skriva om. Skrivarglädjen har lyst med sin frånvaro, som humorn. Kanske allt försvinner när man fyller nästan 50. Är krisen här redan? Inte möjligt va. Fyller ju bara 49.

Idag blev det årets andra semla. En utan gluten men med chokladgrädde . Kvinnan frågade om jag ville ha en semla med mandelmassa eller vanilj. VANILJ. men då blir det väll fasen ingen Semla? Vissa vill ha det så fick jag till svar. Konstiga människor.  Nu blir kanske några rädda för mig då ni läser chokladgrädde. Okej Det bjuder jag på! Bulle utan gluten är en rätt torr o tråkig historia, men chokladgrädde var hör o häpna rätt okej endå.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)