MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Vet inte det ja

2019-01-10

Första avsnittet av Veckans Brott utan Professor leif. Måste medge att det känns lite tomt. Istället för den lite buttra professorn som analyserar har man 3 personer. Det blir mest bludder tycker jag.

Det var ungifär samma sak med Efterlyst när först GW lämnade och sen Aro. Man bytte stil och det blev en slags debattprogram istället.

O andra sidan är Gw på egna ben inte någon succe enligt mig. Han sitter i en fotölj o småmumlar om gamla fall. Nä professorn behöver en stadig hand som visar rätt Typ Camilla Kvarford. Synd att hon inte följde med till Fyran.

Man lyckades få tillbaka Aro till Trean och göra Efterlyst Great again. Kanske Professor Leif kommer på andra tankar och kommer tillbaka till Camilla. Ja hoppet är det sista som lämnar.

Annars har det idag inte hänt så mycket. Åt frukost och lunch hemma sen ut på långpromenad och sen hem för middag. Svarade på en blänkarepå Facebook. Ett jobb som troligen skulle passa mig som handsken. Men var inte först på bollen så dedt känns som det sket sig. Väljer man som arbetsgivare att gå via en jobbgruopp på facebook istället för att begära in vv som man brukar. Ja då får man dom som kommer först inte den som är bäst för jobbet. Hoppas det går bra endå för dom.

Hoppet om ett sommarjobb spirar då man på Djurparken påminner både på sms och mail att man ska söka för att komma tillbaka, det har jag ju gjort och innan sa man att fick man komma tillbaka är man garanterad jobb. Men är det något jag har svårt för är det att vara säker på min sak. Men får hålla tummar.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)