MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Amatörkockar och Dirigenter

2019-01-09

Jaaaaaaaaa. Nu har vintern startat i tv,n. Först ut är Sveriges mästerkock men sen kommer Frusna vägar, KrimTorsdag, Tunnelbanan och förstås Vägens Hjältar, blir mycket att hålla reda på.

Sveriges Mästerkock. Visst har jag som matintreserad tänkt att söka. Men så slår värklighetens högernäve mig rakt i magen och jag kommer på bättre tankar. Det är rätt ok att se programmet fortfarande (Jo det blev bättre utan Moberg). Drömma sig bort och se andra misstag. För själv skulle jag nog hälla socker i rödvinssåsen av ren stress och personligen bli utkastad av herr Mannerström 

Sen kan jag inte baka, inte filea är dålig på desserter och så vidare. Nä det görs nog bäst att titta från soffan.

Nytt ikväll var fyrans seriesatsning Dirigenten. Fattade inte riktigt upplägget. Men den kanske får fart vartefter.

Fart är något som Filmen The Bird Box inte har, försökte häromdagen då den skulle vara så spännande. Orkade med halva och det är trots att Sandra Bollock är med. Kanske jag ser resten vartefter.

Just nu har jag Åttans Inside the Mandarin hotell i bakrunden. Boende i London för dom rikaste o berömda. Lite roligt att se ett program med servicemänniskor när man själv fått insikt i hur det är att ge service lite mera på riktigt. Nu kanske man inte kan jämföra en nystädad toalett med en bankett på The Mandarin. Men fnissar lite åt en av dom anställda som bara jobbar natt och när hon går hem efter sitt sista nattpass säger hon att nu ska hon titta på solen. Hehe lite det som vi nattarbetare saknar.

Av lite olika anledningar lägger jag gymträning på is. Kommer tänka på vad och hur jag äter samt gå minst 6000 steg varje dag. Just nu har jag ingen våg men vägde mig hos en vän idag och kunde glädjande konstatera att jag gått ner, lite. Men endock.

WoooHooo NU ser jag att det är ett sprillans nytt NCSI på tv. Måste sticka!!!!! 

WildFire Upp och Ner i rasande fart som livet.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)