MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Julafton

2018-12-25

En Julafton som hade det mesta. Mat möten Mys med både tvåbenta o fyrbenta. After Jul hos resekamraten, prat om resor och det nya året som snart kommer. Blev en sen men trevlig kväll och valde att sova över. Nog en av dom mysigaste julaftnar på länge faktiskt.

Inte alls så segt som man kan tro med tanke på när jag gick o la mig. Efter en kopp kaffe gick jag hemåt. Rätt slönt att koppla av en stund men lite tomt på samma gång. Man längtar o planerar länge o så swish är det slut.

Så var alltså julen slut, eller iallafall aftonen och det är bara några dagar kvar av året. Kommer göra en liten Nyårskrönika i mellandagarna och förstås också sumera matåret, kanske inte det mest späckade i Restaurangguidens historia men något ska jag nog knåpa ihop. Men det bler senare.

Nu sörplar jag ut det göttaste ur julen, samlar intryck sorterar klappar och äter rester. Ikväll gjorde jag pasta o julskinkesås. Blev riktigt gott.

Kanske går jag ut på stan i morgon, handlar lite på rea. Ska blandannat se om jag hittar en våg ty det stundar bistra tider för kroppsfettet men återkommer till det 

Som royalist jag är tittar jag nu på vad Kungafamiljen har hittat på under året, senare blir det Lars Kristerd. En värdig avslutning på Juldagen.

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)