MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ingen stress

2018-12-20

Kom inte iväg så där tidigt som jag tänkt idag när jag skulle shoppa. Men på Citygross var det lugnt och kunde utan stress ludda runt och handla det jag tänkt. Hade till o med en lista som det vuxet prickades av på.

Tanken va sen att gå in en sväng på Willys men på parkeringen va det kaos så styrde bilen mot Hageby istället och där var det nästan folktomt. Åt lunch och vandrade runt i både Willys och ica. På hemvägen blev det Coop, även där va det lugnt. Älskar handla, blir lugn och harmonisk av att göra av med pengar.

Är klar med Julklappar och har bunkrat. Räkningarna är betalda och pengar blev kvar och det innan lön. Känns rätt bra faktiskt. Men bistrare tider kommer så det måste sparas.

Det är rätt skönt att kunna gå runt helt utan stress.Bli omsprungen av svettiga män som försöker hänga på sina fruar när dom lik tornados springer runt i butiken. Heeeennnryyy var är du med vagnen jag har hittat prinskorv!!! hör man långt bort.

När jag vände hemåt var klockan runt 15 och det var fullpoppat på vägarna, slutar alla tidigt nu för tiden eller är 15 den nya 16. Överlag har trafiken ökat i stan och undrar om ingen jobbar numera. Har hört av andra att Norrköping är en djävla skitstad att köra i och håller med. Åker kanske inte alltid dom närmaste vägarna utan kör lite omvägar för att undvika köer o stress.

Jaha bara några dagar kvar till Jul och högst upp på min önskelista är vinter, ni vet en sån där man hade när man var liten med snö upp över örona och stängda skolor. Vi fick lite snö men den är borta här i stan. Kallt ska det bli enligt SMHI men snön lyser med sin frånvaro. Nä Kung Bore kom tillbaka allt är förlåtet!

Annars är det segt. Tror det är en förkylning i antågande och försöker bota med vitlök o c-vitamin. Hoppas det räcker. Vill ju inte bli sjuk till Jul.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)