MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Uppförsbacke

2018-12-05

Måste villigt erkänna att det just nu inte är så kul att söka jobb. Grottar ner mig i trista webinarier o podcast mestadels för att jag måste. Roliga jobb att söka är det lite tunt med för tillfället.

Tunn är viljan och stigen jag vandrar mot framtiden dimmig. Helst av allt skulle jag ta en time out och komma tillbaka nästa år. Men då surnar AF till och jag blir utan pengar och vem vill det när det snart är jul.

Nä blir att kämpa på och även om jag tycker podcastar o webinarier är trista lär man sig alltid något nytt. Ett fel jag nu inser att jag gjort är att jag inte alltid har koll på dom jobb jag sökt. Kan bli lite konstigt när arbetsgivare ringer och jag frågar vad det är för jobb. Det ska man inte och jag får helt enkelt bättra mig på den punkten.

Inte bara jobb utan tankarna mal om framtiden och hälsan och så har lilla bilen visat vissa tendenser att inte må bra. Men va F, nu kör vi enda in i 2018,s kakel. Inte långt kvar nu.

För att stävja lite tråkiga känslor tog jag kompisen på utflykt. Vi fikade och käkade tårtbit i Grannstaden Söderköping. Vi besökte även Dollarstore både i Sörping och Norrköping ett litet avbrott i den annars lite trista tillvaron. Det annars obligatoriska Hemköp hoppade vi över då tiden började bli knapp. Vill inte fastna i eftermiddagsrusningen då alla ska stressa hem efter avslutat arbete.

Att skriva hur man känner det i sociala medier är inte alltid bra. Men ibland vill man skriva av sig, som i dag till exempel.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)