MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

När rastlösheten inte har en gräns

2018-11-30

Har det slutat regna en? Nä Nu då Nä Nu då Nä Nu då Nä Nu då Nä Nu då Nä. Men till slut så vid 20 tiden skvätte det bara och jag kunde äntligen trava ut på promenad. Och det blev en lång en till råga på allt.

Det var premiärkväll för Norrköping light festival. I år lite nedbantad på grund av att det slösas med pengar. Mycket har tagits bort helt men denna happening är kvar. Konstverk och instalationer, ofta förståligt men dom där blinkande lamporna i smutsigt vatten fattade jag inte riktigt.

Fötterna skrek då jag hade kängorna på mig, dom är varma o sköna o tål fukt men fötterna är inte så där värst förtjusta i att gå länge i dom.

Annars då. Ja förutom att sitta inne till fasen löser av mig har jag checkat av min önskelista för i morgon skickas den till nära o kära. Ett tag tänkte jag kolla Netflix men det blev mest att ludda runt. Är nog mitt rörliga jobb som gör att jag numera har svårt att sitta still en hel dag. Och det hjälper liksom inte att bara gå runt kvarteret, för att kroppen ska bli nöjd krävs det sisodär en 10-12 tusen steg. Gärna mera.

Norrköping ja. Staden jag bor i Staden jag älskar trots att kommunen slösar med mina pengar på allt möjligt annat en roliga saker för oss invånare. Va ett tag innerligt trött på min stad. For då till Varberg och jobbade. Kom hem lite nyförälskad, den kärleken har bestått.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)