MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

8888

2018-11-26

Vad är det för siffror? Jo det ska jag berätta. Siffrorna va det mätaren stod på när jag parkerade bilen efter en dag på Djurparken. En dag som första halvan kändes som den Måndag den var och andra halvan Fredag då jag inte jobbar i morgon. 

Blir det någon andra värs? Ingen aning. Vet inte ens om jag kommer tillbaka nästa år. Jag vill och hoppas men inget är säkert så är tidigt. Vet att jag är varmt välkommen tillbaka nästa år och förhoppningenär att det blir så tidigt det bara går. Det planeras för nytt arbetssätt ny utrustning o nya lokaler för oss att bo i. På slutfesten sa Teamledarna att det har varit den bästa av säsonger. Förstås vill vi att nästa öäverträffar.

Men mycket kan ändra sig. Operation annat jobb ja nästa år är ett oskrivet blad nu när vi snart går in på detta års sista månad.

Tillbaka till Bilen som idag fyllde 8888, min Skoda Den nyaste bilen jag haft. Fniss nu låter det som jag har varit värsta bildealern, men så är det ju inte.  Har haft den röda Allment kärleksfullt kallad Röda Faran, första bilen. Den vita. Inte så länge då jag krockade skiten ur den mot en Golf. SilverXsara som jag hade i 11 år . 

NU trodde ni att det skulle bli en bilbild. Men nä, överasskar med några Surikater istället. Coola djur.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)