MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Kom och köp konserverad gröt

2018-11-23

Black Friday berörde jippot lite igårdagens inlägg. Idag var jag på stan och beskådade eländet. Hur mycket folk som helst rev o drog i saker dom trodde var billigare en igår. Antar att det är rätt många som igentligen blir lurade från tårna och upp. Men om man tror sig göra ett klipp o är nöjd är det säkert bra. Själv är jag skeptisk och handlar rätt sällan på reor, det är nog allment känt att reor är en bluff och priset kan till o med vara högre en dagen innan. Vid ett tillfälle inhandlade jag alla nästa års julklappar på mellandagsrean men det hör till ovanligheterna. Blev mest att titta på folk idag. Plånboken öppnades förvisso när magen knorrade och det blev sushi dagen till ära.

Förutom en massa folk så fick jag live se när ljuset i våran skorstensstake här i stan sattes upp. Nu blir det snart ljus i våra hus.

Fick mail från Djurparken idag, ser ut som även min säsong är slut. Trist men rätt okej endå. Nu håller jag mina tummar för mig att jag kan hoppa på säsong 2019 utan att det blir en massa problem.

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)